zaterdag 26 februari 2011

3e bericht uit Caracas

Maandag 22 februari
Opnieuw een stralende dag!
Om 7 uur a.m. is het ongeveer 18.30 uur in India, dus ik kan Sonal nog net bereiken voor een chat! We bereiden samen met Joan uit de Filipijnen, Bulelwa uit Zuid-Afrika, Clarisse uit Mali en Monika uit Duitsland de Algemene Vergadering – van de delegaties - voor van de Wereldvrouwenconferentie. Nu nog via chats en e-mails – aan het eind van de week zijn de meesten gelukkig in Venezuela, dan kunnen we weer gewoon met elkaar praten.

Na het ontbijt (lekkere perico – roerei, ui, tomaat en een areppa) op pad met de metro naar het centrum, op pad naar de tv-studio van ANTV. De televisie van de Asamblea Nacional is midden in het gebouw van het parlement bij de Plaza Simon Bolivar.

Tweede bericht uit Caracas

De tijd vliegt!
Het is de bedoeling dat er elke dag een bericht komt, maar het lijkt wel alsof de tijd je door de vingers glipt. Maar we werken hard en het ziet er naar uit dat we er met zijn allen een goede Wereldvrouwenconferentie van gaan maken.

Ik probeer de schade in te halen.

Zondag 20-2:
’s Ochtends vroeg uit de veren en direct naar het terras  (boven, in de posada - het pension) om te internetten. 7 uur ’s ochtends in Caracas was de afspraak voor een internationale chat – alleen Turkije was er. Iedereen gaat er van uit dat we nu verder praten in Venezuela. De komende dagen komen veel initiatiefneemsters aan in Caracas.