woensdag 23 februari 2011

We hebben jullie steun hard nodig!!

In plaats van bericht 2 een dringende oproep!

Help mee om de conferentie tot een succes te maken!
Hierbij doen we vanuit Venezuela de dringende oproep om een financiĆ«le bijdrage te leveren aan de Wereldvrouwenconferentie. Mede dankzij jullie steun is het mogelijk gemaakt om veel vrouwen naar de Wereld vrouwenconferentie te laten komen. En daarom komen er ook vrouwen uit alle windstreken!
Maar daarmee zijn we zijn er nog niet! Nu we dat voor elkaar hebben, doen we een dringend beroep op jullie voor steun, zodat de Wereldvrouwenconferentie ook werkelijk uitgevoerd kan worden. Er is een vertaalinstallatie nodig, zodat iedereen zich verstaanbaar kan maken, er moeten douches worden gehuurd voor de deelnemers die overnachten op matrassen in de universiteit. Er moeten folders worden gedrukt, er is een geluidsinstallatie nodig voor de bijeenkomsten in het Nuevo Circo. Er moeten stands worden gehuurd en nog veel meer!
In Venezuela hebben we veel sponsoring in natura ontvangen. Zo zijn er geen kosten voor de universiteit of voor het Nuevo Circo, waar de grote evenementen worden gehouden. Ook zijn honderden vrijwilligers van de Internationale Briga- des aan het werk om van de Wereldvrouwenconferentie een geweldig evenement te maken. Maar daarmee zijn we er niet! Jullie steun is hard nodig!
Stort daarom een bijdrage op bankrekeningnummer:
70.76.65.914 t.n.v. T. Santillan e/o P. v. Ham, Delft, o.v.v. ‘Wereldvrouwen’
Elke euro is van harte welkom!!